Dags för nya äventyr inom tandvård efter semestern?

På Tandfakta hjälper vi kollegor inom tandvård att få tips om de bästa tjänsterna inom tandvård, på deras villkor! Connecta med oss och hitta ditt drömjobb redan idag!

Varför bör du connecta med oss?

Ge oss 2 minuter av din dyrbara tid så lovar vi att du får något av värde som vi vet att 9 av 10 kollegor inom tandvården tycker är positivt och användbart!

Tandfakta är startad av legitimerad tandvårdspersonal, för tandvårdspersonal. Vi är ett rekryteringsföretag nischad inom dentalbranschen och det unika med oss är inte vad vi gör, utan hur vi gör det!

Sedan 2010 har lyckats skapa Sveriges största och enda digitala yrkesnätverk för tandvårdspersonal, med idag över 10.000 medlemmar. Vårt mål är att fortsätta hjälpa kollegor inom branschen och framför allt dig att hitta drömjobbet inom tandvård, på dina villkor!

Connecta med oss redan idag oavsett om du söker jobb eller inte. Som connectad med oss kan du:

  • bevaka ditt drömjobb
  • få jobbtips och försprång att ansöka lediga tjänster
  • söka jobb utan CV och personligt brev
  • info om kurser & event
  • ta del av erbjudanden via våra samarbetspartner

Att vara connectad är gratis och 100% konfidentiellt. Vi följer GDPR, delar aldrig din information med någon annan utan ditt godkännande och ingen annan än vi på Tandfakta vet om att du connectat. Tusentals kollegor inom tandvård som redan connectat. Gör det du med!

Jag vill connecta

Vad händer efter att du connectat?

Du connectar med oss

Du väljer den avdelning som bäst passar din profession eller som du vill arbeta inom

Du skapar din profil

Du svarar på några snabba frågor och fyller i dina önskemål. Detta underlättar för oss att matcha din profil mot våra rekryteringsuppdrag och kunna tipsa dig om passande tjänster

Jobbtips

Så fort vi har ett rekryteringsuppdrag där vi söker någon som matchar din profil, får du ett mail med tips på att söka tjänsten före alla andra, enkelt utan CV!
Därmed försprång att bli utvald då våra intervjuer sker löpande

Ansök utan CV

Om tjänsten verkar intressant och du vill veta mer ansöker du enkelt utan CV på 10 sekunder. CV-lös ansökningsprocess direkt i mobilen.

Du är nu ett steg närmare ditt drömjobb!

Direkt efter att du sökt en ledig tjänst får du ett mail med information om att vi mottagit din ansökan och allt du behöver veta om rekryteringsprocessen och ditt nästa steg. Vi ser till att du får den bästa kandidatupplevelsen som vår kandidat! Den som är ansvarig rekryterare för tjänsten kommer även att vara din personliga jobbcoach för att stötta dig i karriären!

Drömjobbet är ditt​

Om allt går som det ska och det blir en matchning mellan dig och arbetsgivaren kan du sakta men säkert påbörja din nya äventyr inom tandvård!

Några av våra connectade kandidater

Jag connectade med Tandfakta i början av året, men jag sökte inte aktivt jobb och trivdes på min arbetsplats. Jag connectade för att hålla mig uppdaterad på vilka arbetsgivare som söktetandläkare i och utanför Sverige och mest nyfiken på om det fanns någon som kunde erbjuda mig det jag saknade, utvecklingsmöjligheter och bättre villkor. Genom att vara connectad med Tandfakta fick jag tips på tjänsten jag väntat på. Jag sökte utan CV via några knapptryck och nu är jag där jag hör hemma!

Erik Tandläkare

Att få möjligheten att prata med en personlig jobbcoach på Tandfakta om ens planer och karriärmål har hjälpt mig att veta vad jag vill och hur jag ska nå dit! Jag fick värdefulla tips och råd samt information om en tjänst som jag aldrig annars hade sett om jag inte hade connectat med Tandfakta. Jag sökte och fick ständig uppdatering och återkoppling genom hela rekryteringsprocessen.

Leila Tandhygienist

Alla jobb hamnar idag inte på arbetsförmedlingen som förr i tiden. Därför är det viktigt för mig att hålla kolla via Tandfakta för att inte missa ett bra jobberbjudande och kunna hitta rätt. Jag är utbildad tandsköterska men vill helst arbeta som säljare inom tandvård. Flertal kollegor har sökt jobb via Tandfakta och tyckte att deras ansökan hanterats rättvist och proffsigt och de varit nöjda med feedback de fått även om inte alla fick jobb, och det är även jag! Om du är inom tandvård, connecta!

Maryam Tandsköterska
Connecta med oss här

Söker du tandvårdspersonal? Vi känner den du söker!

Över 95% lyckade rekryteringsuppdrag och inom 1-4 veckor! Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen så att du kan fokusera på din kärnverksamhet!

Några av våra nöjda kunder och samarbetspartner.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor